Gå till innehållet

Gör ditt examensarbete på Mälarenergi

Genom att göra ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i verkligheten.

Det här får du hos oss:

  • Nya idéer och perspektiv
  • En inblick i vår verksamhet
  • Förståelse för våra utmaningar (både nuvarande och framtida), i arbetet mot att bli landets ledande infraservicebolag
  • Lära känna de som kan bli dina framtida kollegor

Hur går det till?

Om du vill göra ditt examensarbete hos oss finns två vägar att gå. Du kan antingen söka ett av våra utannonserade exjobb som vi publicerar här kontinuerligt (och då särskilt i anslutning till skolornas uppsatsperioder). Eftersom våra exjobb är baserade på verksamhetens behov, är det på den här vägen vi tillsätter flest.

Men du kan även skicka in ett eget förslag på examensarbete.  Där beskriver du det område du är intresserad av varefter vi stämmer av med de relevanta avdelningarna eller funktionerna i verksamheten. Vi skulle såklart gärna ta emot alla sökande men tyvärr har vi inte den möjligheten.

Söka exjobb via annons

För att söka behöver du registrera cv och ansökan i vårt rekryteringsverktyg. I varje annons hittar du information om hur länge du kan söka och när du kan förvänta dig svar från oss. Där finns även kontaktuppgifter till den aktuella handledaren.

Söka med egen idé

För att vi ska kunna gå vidare med ditt förslag är det viktigt att du beskriver det så utförligt som möjligt. Se det som ditt tillfälle att sälja in din idé till oss. Skicka gärna med ditt cv och personligt brev också.

Examensarbeten och sommarjobb

Just nu finns inga lediga tjänster, men titta gärna här igen.

Sök med egen idé