Gå till innehållet

Gör ditt examensarbete hos oss

När du gör ditt examensarbete hos oss får du möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i verkligheten. Hos oss får du möjlighet att använda din energi till att testa dina idéer och perspektiv. Du får även en inblick i vår verksamhet och ser vilka utmaningar och möjligheter vi står inför nu och i framtiden. Allt detta får du göra tillsammans med vad som kan bli dina framtida kollegor.

Såhär söker du examensarbete hos oss

För att göra ditt exjobb hos oss finns det två olika vägar att gå.

  1. Sök ett av våra utannonserade examensarbeten.
  2. Skicka in ett eget förslag på examensarbete.

Söka examensarbete via annons

Examensarbeten som är baserade på vår verksamhets behov annonseras under oktober till december. För att söka något av våra utannonserade examensarbeten behöver du registerna cv och ansökan i vårt rekryteringsverktyg. I varje annons hittar du information om hur länge du kan söka och när du kan förvänta dig svar från oss. I annonsen hittar du även kontaktuppgifter till den aktuella handledaren.

Söka examensarbete med egen idé

När du söker examensarbete med en egen idé vill vi att du så tydligt som möjligt beskriver vilket område du är intresserad av och vad du skulle vilja göra – helt enkelt sälja in din idé till oss. Skicka gärna med ditt cv och ett personligt brev.

Examensarbeten och sommarjobb

Just nu finns inga lediga tjänster, men titta gärna här igen.

Sök med egen idé