Gå till innehållet

Förmåner och ersättningar

Det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Men vad innebär det egentligen?

Det här är några av våra förmåner

Rabatter och erbjudanden

Genom vår förmånsportal har du som medarbetare tillgång till erbjudanden och rabatter inom en mängd områden, som friskvård, resor, hemelektronik och kultur.

Hälsa och friskvård

Vi gillar att röra på oss! Därför får du som anställd hos oss friskvårdsbidrag, gratis bad på de orter där vi har verksamhet, fritt deltagande i Mälarenergis Stadslopp och Mälarenergi Night Run, samt en rad rabatter hos utvalda friskvårdsanläggningar. Vi har dessutom en egen idrottsförening där du kan testa olika aktiviteter.

Egen personalbil

Som tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en bil till en månadskostnad som dras direkt på din bruttolön. Som du säkert vet jobbar vi hårt för att minska vår miljöpåverkan, vilket betyder att du kan välja mellan ett antal el-, biogas- och hybridmodeller.

Arbetstidskonto

Det här är en variant av arbetstidsförkortning, alltså timmar du kan ta ut som fritid istället för arbete. Du kan som mest ta ut 63 timmar per år på en heltidsanställning.

Sjukvård

Möjlighet att ha en vårdförsäkring genom nettolöneavdrag som ger möjlighet till sjukvård utanför det allmänna systemet.

Resultatpremie

Mälarenergikoncernen har en resultatpremiemodell som innebär att du som tillsvidareanställd får del av en premie efter hur väl vi uppfyller våra mål under året.