Gå till innehållet
Innebandyspelare

Mälarenergi är en av initiativtagarna till Sveriges roligaste innebandy-cup, Mälarenergi Cup, som arrangeras tillsammans med Västerås innebandy (VIB). I år bjuder vi in lag från hela Sverige till ett par intensiva dagar i Västerås, 12-14 april. 

Sveriges roligaste innebandy-cup

Det finns många andra bra cuper och tävlingar, därför valde vi att göra Mälarenergi Cup till Sveriges roligaste innebandy-cup. Det betyder att det är gemenskapen och att få en kul upplevelse tillsammans som är viktigast. .

Allt om Mälarenergi Cup och anmälan till cupen 

Vi vill stötta idrott för ungdomar

Bakgrunden till Mälarenergi Cup är att vi, inom ramarna för vår sponsring, vill stötta och utveckla ungdomsidrotten i regionen. Genom samarbetet med VIB kunde Mälarenergi stötta ett riktigt stort idrottsevenemang för ungdomar. Förutom att det är bra för våra ungdomar så är det även bra för folkhälsan på sikt och för Västerås som stad. Ett sammanhang som Mälarenergi gärna förknippas med.

Ständigt fler lag

Sedan 2009, första året då Mälarenergi Cup gick av stapeln, har utvecklingen gått stadigt framåt. Idag är nästan hela Västerås inblandat på något sätt och ju fler som blir delaktiga desto bättre tycker arrangören och huvudsponsorn.