Gå till innehållet
Meny

Mälarenergis pressrum

Öppenhet är viktigt för oss på Mälarenergi. På den här sidan har vi samlat information för att underlätta för dig som jobbar inom media.

Journalist intervjuar Mälarenergis presskontakt Jocke

Presskontakt

Välkommen att kontakta oss på presstelefon 021 -39 54 91 eller mejl.

press@malarenergi.se
Niklas Gunnar

Pressmeddelanden

Alla våra pressmeddelanden publiceras på Mälarenergis sida på My Newsdesk.

Till My Newsdesk
Vy över Västerås

Mälarenergis blogg

Följ våra utvecklingsprojekt och nyheter från verksamheten.

Mälarenergis blogg

Nyheter från Mälarenergi

 • 2019-10-09 08:15
  Lördagen den 12 oktober mellan kl. 10-14 inviger vi BRF Västerängens solelsanläggning. Anläggningen är Mellansveriges största solelsanläggning på en bostadsrättsförening och kommer att producera hälften av föreningens totala elförbrukning. Ta chansen att titta på anläggningen och få veta mer om vilka vinster en solcellsinstallation kan ge, både för ekonomi och miljö.
 • 2019-10-07 10:41
  Tisdagen den 8 oktober kl 13.30 bjuder Mälarenergi in till pressträff på Hässlö Vattenverk i Västerås för information gällande samarbetet mellan Mälarenergi och Enköpings kommun. På plats finns bland annat Mälarenergis VD, Niklas Gunnar och Enköpings kommuns Avdelningschef för Vatten- och avloppsavdelningen, Danielle Littlewood. OSA: jennifer.hanningericsson@malarenergi.se, 7 oktober före kl 14.
 • 2019-10-03 10:01
  Nu på lördag den 5 oktober kl 10-16 bjuder Mälarenergi in till Hållbarhetsdagen på Saluhallen Slakteriet. IKEA, VafabMiljö, Mimer och Mälarenergi finns på plats för att prata hållbarhetsfrågor. Plastens resa i samhället och de utmaningar den medför lyfts lite extra i föredrag och paneldebatt kl 11 och 13. Varmt välkommen!
 • 2019-09-06 13:42
  Mälarenergi AB har tillsammans med Surahammar kommun och Hallstahammar kommun skrivit på en avsiktsförklaring gällande möjligheten att starta ett gemensamt driftbolag avseende VA-tjänster. Syftet är att bland annat trygga vattenförsörjningen inom de inblandade kommunerna och skapa en hållbar lösning för VA-verksamheten.