Gå till innehållet
Meny

Välj ett schysst elavtal.

Vi jobbar ständigt för hållbar utveckling, både av samhället och vår miljö. Därför satsar vi såklart på förnybara energikällor så som solkraft, vindkraft och vattenkraft.

Dessutom sägs det att vi har en av branschens bästa kundservice och det är vi såklart väldigt stolta för.

Välkommen till oss, ett schysst elhandelsföretag.

Se priser och teckna elavtal
Landskap i solnedgång
Säljare av elavtal med förnybar energi.

Vilket elavtal passar mig? Vi hjälper dig välja elavtal.

Rörligt pris, fast pris eller kanske en mix av dessa? Vilket elavtal som är bäst beror på vad just du föredrar. Kanske föredrar du trygghet och vill veta vad du har för elpris eller kanske vågar du ha rörligt elpris för att själv kunna använda el när priset är som lägst. Eller varför inte en mix av dessa? Läs mer om våra olika elavtal och vad som passar dig!

Läs mer om våra olika elavtal
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Elavtalet med samma belopp varje månad

Vill du betala samma summa varje månad? Utjämnad betalning passar dig som vill fördela dina kostnader jämnt över hela året. Du betalar varken mer eller mindre än du gör annars, men du slipper de extra höga räkningarna på vintern. Det kallar vi enkelt och tryggt.

Läs mer om Utjämnad betalning
Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel 2 år i rad

Vi är otroligt stolta över att andra året i rad blivit certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel

Energitorget - Företag, köp närproducerad solel!

Nu kan alla företag köpa solel från lokala företag i Sverige som har egen solelsproduktion. Perfekt för er som inte har möjlighet att ha egna solpaneler men ändå vill ha närproducerad förnybar el. På listan för producenter hittar ni olika företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. Som alltså har egna anläggningar för produktion av solkraft. Ni kommer på så vis både veta exakt var elen kommer från och även att det är en producent i er närhet. Perfekt för er som bryr er om miljön och framtiden!

Läs mer och reservera solel

Tilläggstjänster

Övrig information

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)