Gå till innehållet

Följ med på Resan mot noll – teckna ett fossilfritt elavtal

För företag med en förbrukning över 150 000 kWh erbjuder vi skräddarsydda avtal och portföljförvaltning. Kontakta oss för mer information.

Teckna elavtal med rabatt nu!
Landskap i solnedgång

Våra elavtal för företag

Vi har en rad olika elavtal för er som företag. Vissa passar bättre för företag med lägre elförbrukning och vissa passar bättre för företag med högre elförbrukning. Du hittar alla våra elavtal här och kan läsa vad de innebär. Behöver du hjälp och har frågor och funderingar kring elavtal så tveka inte att höra av dig till oss!

Läs mer om våra elavtal

Säkra företagets elpris med Portföljförvaltning

Portföljförvaltning är ett bra elavtal för företag med högre elanvändning. Då bevakar en personlig portföljförvaltare elmarknaden och hjälper er att alltid ta rätt beslut och säkra företagets elpris.

Läs mer om Portföljförvaltning
Kvinna med headseat

Vi hjälper dig med företagets eller Brf:ens elavtal

Kontakta oss redan idag för att få hjälp att teckna elavtal, om du har frågor kring ett befintligt avtal eller om våra övriga tjänster. 

post@malarenergi.se       021-39 52 00

Kontakta en säljare
solceller

Köp närproducerad solel från andra företag

Nu kan ert företag köpa solel från lokala företag i Sverige som har egen solelsproduktion. Perfekt för er som inte har möjlighet att ha egna solpaneler men ändå vill ha närproducerad förnybar el. På listan för producenter hittar ni olika företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. 

Välj och reservera er solel

Mer från oss

Om elavtal och elhandel för företagare

Elhandelspartner

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)