Gå till innehållet

Energioptimering

Surahammar

Energieffektivisering för bostadsrättsföreningar och företag

Vi levererar specialanpassade lösningar för energieffektivisering för er bostadsrättsförening, samfällighet eller företag.  

Laddstolpar i förgrunden

Laddlösningar på plats hos er

Vi erbjuder laddlösningar för företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare! Lös verksamhetens laddbehov eller erbjud anställda, besökare och kunder fordonsladdning utan att själv behöva hantera varken teknik eller administration.

Elbilsladdning för företag
ACC green building

Tillsammans har vi fått Green Building Certifiering

Vi är så glada för att Aros Congress Center och Västerås Konserthus har tilldelats certifieringen Green Building efter ett samarbete med oss. Tillsammans har vi lyckats sänka byggnadernas energianvändning med 25 procent.

Läs mer om samarbetet för Green Building
Natt vy över Västerås hamn

Kapa effekttopparna - Lär dig energioptimera

Minska behovet av värme, el och kyla då den är som dyrast och efterfrågan är som störst. Genom att energioptimera fastigheten minskar du kostnaderna och tillsammans hjälps vi åt att minska användningen av fossila bränslen som kol och olja.

Lär dig energioptimera
Personal från mättjänster

Ackrediterade mättjänster

Ta kontroll över er energianvändning och era kostnader. Mälarenergi erbjuder bland annat mätning, insamling och validering av mätvärden, avräkning, fakturering och rapportering.

Ring företagskundcenter på telefon 021-39 52 00 så berättar vi mer.

Detaljerade rapporter

På Mitt Mälarenergi kan du ta ut rapporter för all förbrukning av el på en viss adress och se timvärden för el och fjärrvärme samt avkylning (all data kan exporteras till Excel).

Mina sidor

Energientreprenad

konsulttjänster