Gå till innehållet
Meny
En elbilsladdare i Skultuna

För samfälligheter och bostadsrättsföreningar

Det ska vara enkelt att installera och äga en laddstation. Vi erbjuder smidiga, flexibla och utbyggbara laddpaket till företag, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Du får ett komplett koncept som även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst.

Vi hjälper er installera laddare

Dags att ta nästa steg och investera i elbilsladdare för er bostadsrättsförening? Kontakta oss så hjälper vi er. Vi erbjuder kompletta laddpaket, med installation och drift.

Laddstationerna kan kopplas upp via WiFi, vilket ger medlemmarna tillgång till timerstyrning och andra smarta tjänster, samtidigt som föreningen enkelt kan styra och kontrollera användningen.

Läs mer om våra laddboxar på Elbilsladdning

Laddplatser på BRF Påskliljan

Storsatsning på laddplatser hos BRF Påskliljan

BRF Påskliljan har valt en laddplatslösning från Mälarenergi, där laddningen debiteras via en lösning från Opigo. En lösning som innebär att varje användare bara betalar för sin egen elanvändning. 

–  Kostnaden för laddbilar minskar och nu börjar det även komma ut elbilar och hybridbilar på andrahandsmarknaden. Det gör att vi räknar med att hälften av våra boende kommer att ha laddningsbara bilar inom fem år. Då vill vi kunna möta det behovet, säger Jan Hammer, orförande i föreningen.

Läs hela nyheten på Mälarenergis blogg