Gå till innehållet

Elavtal för alla företag

Det ska vara enkelt och smidigt att teckna elhandelsavtal. Vi har avtal som passar alla företag och bostadsrättsföreningar. Gör ni av med lite mindre el, under 150.000 kWh/år, så tecknar ni enkelt elavtal digitalt.

Redan kund - Teckna elavtal digitalt här

Börja med att koppla ditt bank-ID till företagets Mitt Mälarenergi. Sedan kan ni enkelt teckna elavtal via Mitt Mälarenergi - det går på några klick eftersom era uppgifter redan är ifyllda.

Logga in och teckna elavtal med rabatt

Ny kund - teckna elavtal digitalt här

Gör ditt företag av med mindre än 150.000 kWh/år så kan ni snabbt teckna elhandelsavtal hos oss digitalt. Klicka in dig teckna idag!

Teckna elavtal med rabatt

Teckna elavtal genom säljare

Har ert företag eller bostadsrättsförening lite högre förbrukning - över 150.000 kWh/år så behöver ni kontakta en säljare. De hjälper er att hitta ett avtal som passar bäst för just er.

Kontakta oss
Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
solceller

Köp närproducerad solel från andra företag

Nu kan ert företag köpa solel från lokala företag i Sverige som har egen solelsproduktion. Perfekt för er som inte har möjlighet att ha egna solpaneler men ändå vill ha närproducerad förnybar el. På listan för producenter hittar ni olika företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. 

Välj och reservera er solel

Våra elavtal för företag

Vi har en rad olika elavtal för er som företag. Vissa passar bättre för företag med lägre elförbrukning och vissa passar bättre för företag med högre elförbrukning. Du hittar alla våra elavtal här och kan läsa vad de innebär. Behöver du hjälp och har frågor och funderingar kring elavtal så tveka inte att höra av dig till oss!

Läs mer om våra elavtal