Gå till innehållet
Meny

Elavtal Nacka - tillsammans med Nacka Energi

Tillsammans med Nacka Energi är vi ditt lokala elbolag. Som boendes i Nacka har du el från oss. Om du inte valt något annat elhandelsbolag såklart.

Se elpriser och skaffa elavtal idag!
Elavtal Nacka - Tillsammans med Nacka Energi är vi ert elbolag i Nacka.

Elavtal Nacka - Teckna elavtal med oss

Med elavtal hos oss på oss kan du vara trygg. Vi har funnits i Nacka sedan länge, och tillsammans med Nacka energi är vi ditt lokala elbolag eller elhandelsleverantör som det egentligen heter.

Vi på Mälarenergi arbetar varje dag för ett mer hållbart samhälle och miljö. Vi stöttar varje år lokal idrott och kultur i Nacka och vi arbetar ständigt för en minimerad miljöpåverkan. Självklart satsar vi även på förnybara energikällor, och har 100 procent förnybar energi i våra elavtal.

 

Vi är ditt lokala elbolag i Nacka

Vi är otroligt stolta över att vi är så kallat anvisat elhandelsföretag i Nacka. Det innebär att den som inte aktivt tecknar ett elavtal med en annan elleverantör får el från oss.

Det innebär också att du som är kund hos får dina elkostnader samlade på en faktura när du har elavtal med oss. Smidigare kan det inte bli!

Se våra priser och välj elavtal

Delta i "Friska Nacka" och vinn vår egen närproducerade honung

Vi är en av sponsorerna av Friska Nacka. Så ge dig ut i naturen och få frisk luft och motion, samtidigt som du letar efter de 55 stolparna som är utsatta. Kartan är gratis. Hittar du vår checkpoint och är en av de 50 första som registrerar dig där får du en burk av vår egen närproducerade honung - från vår bikupa som står i Nacka. Vi jobbar för hållbar utveckling, både av samhället och vår miljö. Vi satsar såklart på förnybara energikällor så som solkraft, vindkraft och vattenkraft. Men för oss är hållbarhet så mycket mer än så. Fler bin i samhället ökar växtligheten och motverkar trenden med mindre skördar. Vi värnar om den lokala biodlingen och Bi-Drar till ett växande Sverige och Nacka. 

Läs mer om vår bikupa
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur vill du betala din elfaktura?

För att förenkla för dig som kund kan du hos oss välja att betala via autogiro och e-faktura. Du kan även välja att ha Utjämnad betalning. Då får du betala samma summa varje månad hela året, och får inga överraskningar på elräkningen någon månad av året.

Läs mer om olika sätt att betala din faktura

Följ din förbrukning på Mitt Mälarenergi

Som kund får du tillgång till Mitt Mälarenergi, där du kan följa din förbrukning, se dina fakturor och mycket annat. Du loggar in enkelt med mobilt bank-ID eller bank-ID på fil.

Logga in på Mitt Mälarenergi
Två kvinnliga säljare av elavtal i orangea jackor.

Funderingar kring ditt elavtal? Kontakta oss gärna!

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

08-448 25 80

Chatta med oss

Se information om konsumenträttigheter, reklamationshantering tvistemålslösning. På begäran fås denna information även via vårt Kundcenter.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)