Gå till innehållet

Mälarenergi är din lokala elleverantör!

Tillsammans med Nacka Energi leverar vi förnybar el från sol, vind och vatten. Teckna ett schysst och tryggt elhandelsavtal på bara 2 minuter! 

Se priser och teckna elavtal
Bin som sitter på blommor

Välj ett schysst elhandelsavtal!

Mälarenergi och Nacka Energi har ett långtgående samarbete kring att leverera el till dig som bor i Nacka. Det här innebär att du som bor i Nacka får din el från Mälarenergi, om du inte valt något annat elhandelsföretag.

Genom att aktivt teckna ett elavtal får du ett mer fördelaktigt avtal och när du väljer Mälarenergi får du dessutom elhandel- och elnätskostnader på samma faktura. Har du frågor så kontaktar du ett kundcenter.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med Schysst elhandel. Certifieringen innebär flera bra saker, bland annat att det ska vara tydligt vad du köper och vad avtalet med oss betyder.

När du tecknar ett elavtal med Mälarenergi bidrar du till en hållbar utveckling, av både miljön och samhället. Din el kommer från förnybara energikällor så som sol, vind och vatten.

Se priser och välj elavtal

Bikupan i Nacka - ett hållbarhetsprojekt

Mälarenergi arbetar brett för att bevara den biologiska mångfalden. Bikupan i Nacka är en del i det. Pollinering är en av de mest grundläggande ekosystemtjänsterna, för växternas fortlevnad och inte minst för vår egen matproduktion. Antalet bin minskar och därför vill vi bidra till att öka kunskapen om bin och biodling.

Läs mer om Mälarenergis hållbarhetsarbete