Gå till innehållet
Meny

Nacka energi + Mälarenergi = sant

Du har säkert redan mött oss i Nacka. Vi är tillsammans med Nacka energi din lokala elleverantör. När du tecknar elavtal med Mälarenergi får du allt på en och samma faktura från Nacka energi. Smidigt eller hur?

I Nacka energis nätområde är Mälarenergi anvisat elhandelsföretag. Det innebär att den som inte aktivt tecknar ett avtal med en elleverantör får el från Mälarenergi. Det innebär också att alla Mälarenergis kunder i Nacka energis nät får sina utgifter för elen samlade på en faktura, och kan kontakta ett kundcenter med alla sina frågor.

Välj ett schysst elavtal!

Fyll i ditt postnummer för att se våra priser och skaffa schysst el.

Jag har en

...

Välkommen att teckna elavtal med Mälarenergi

Med elavtal hos Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är etablerade i Nacka sedan länge, och tillsammans med Nacka energi är vi din lokala elleverantör.

Mälarenergi står för hållbar utveckling, både av samhället och miljön. Vi stöttar varje år lokal idrott och kultur och vi arbetar målmedvetet för minimerad miljöpåverkan. Förutom att vi satsar på förnybara energikällor, och har 100 procent vattenkraft i alla elavtal.

Vad får jag som kund?

Som kund får du tillgång till Mina sidor, där du kan följa din förbrukning, se dina fakturor och mycket annat. Du loggar in på Mina sidor med mobilt bank-ID eller kundnummer.
Vi har ett Kundcenter dit du alltid kan ringa om du undrar över något. Telefonnumret är 08-448 25 80.

Hur tecknar jag ett elavtal?

Det enklaste är att göra det direkt här nedan, men det går självklart även att ringa Kundcenter. Fyll i ditt postnummer för att komma igång. Du leds sedan steg för steg igenom processen: 1. välj ett elavtal; 2. ange dina personuppgifter och anläggnings-id; 3. lägg till eventuella tilläggstjänster; 4. klart. Du får nu en bekräftelse på att du tecknat elavtal med oss.