Gå till innehållet
Meny

Nacka Energi + Mälarenergi = Schysst el i Nacka

Tillsammans med Nacka Energi är vi din lokala elleverantör i Nacka.

Se elpriser och skaffa elavtal idag!

Som boendes i Nacka har du el från oss, Mälarenergi. Om du inte valt något annat elhandelsbolag såklart.

Teckna elavtal med oss på Mälarenergi

Med elavtal hos oss på Mälarenergi kan du vara trygg. Vi har funnits i Nacka sedan länge, och tillsammans med Nacka energi är vi din lokala elleverantör.

Vi arbetar varje dag för ett mer hållbart samhälle och miljö. Vi stöttar varje år lokal idrott och kultur i Nacka och vi arbetar ständigt för en minimerad miljöpåverkan. Självklart satsar vi även på förnybara energikällor, och har 100 procent förnybar energi i våra elavtal.

 

Vi är din lokala elleverantör

Vi är otroligt stolta över att vi är så kallat anvisat elhandelsbolag i Nacka. Det innebär att den som inte aktivt tecknar ett elavtal med en annan elleverantör får el från oss.

Det innebär också att du som är kund hos får dina elkostnader samlade på en faktura när du har elavtal med oss. Smidigare kan det inte bli.

Se våra priser och välj elavtal

Följ din förbrukning på Mina sidor

Som kund får du tillgång till Mina sidor, där du kan följa din förbrukning, se dina fakturor och mycket annat. Du loggar in på Mina sidor med mobilt bank-ID eller kundnummer. 

Elavtal med extra tjänster gör det ännu enklare 

För att förenkla för dig som kund kan du hos oss välja att betala via autogiro och e-faktura. Du kan även välja att ha Utjämnad betalning. Då får du betala samma summa varje månad hela året, och får inga överraskningar på elräkningen någon månad av året.

 

Välj ett enkelt och bra elavtal idag 

ikon telefon

Kontakta oss gärna

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

08-448 25 80

Chatta med oss

Se information om konsumenträttigheter, reklamationshantering tvistemålslösning. På begäran fås denna information även via vårt Kundcenter.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)