Gå till innehållet

Mälarenergi är din lokala elleverantör!

Tillsammans med Nacka Energi leverar vi förnybar el från sol, vind och vatten. Teckna ett schysst och tryggt elhandelsavtal på bara 2 minuter! 

Se priser och teckna elavtal
Bin som sitter på blommor

Välj ett schysst elavtal!

Mälarenergi och Nacka Energi har ett långtgående samarbete kring att leverera el till dig som bor i Nacka. Det här innebär att du som bor i Nacka får din el från Mälarenergi, om du inte valt något annat elhandelsbolag.

Genom att aktivt teckna ett elavtal får du ett mer fördelaktigt avtal och när du väljer Mälarenergi får du dessutom el- och elnätskostnader på samma faktura. Har du frågor så kontaktar du ett kundecenter.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med Schysst elhandel. Certifieringen innebär flera bra saker, bland annat att det ska vara tydligt vad du köper och vad avtalet med oss betyder.

När du tecknar ett elavtal med Mälarenergi bidrar du till en hållbar utveckling, av både miljön och samhället. Din el kommer från förnybara energikällor så som sol, vind och vatten. Använd kampanjkoden FriskaNacka för extra schysst elpris!

Se priser och välj elavtal

En student som söker elavtal med sin dator

Betala samma summa varje månad

Lägg till vår tjänst Utjämnad betalning när du tecknar elavtalet. Då betalar du samma summa varje månad hela året, och får inga överraskningar på elräkningen någon månad av året.

Så fungerar Utjämnad betalning

Funderingar kring ditt elavtal? Kontakta oss gärna!

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

 

Se information om konsumenträttigheter, reklamationshantering tvistemålslösning. På begäran fås denna information även via vårt Kundcenter.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)