Gå till innehållet
Gå tillbaka till menyn

Teckna ett schysst elavtal

Extra schysst är det eftersom du alltid får el från vatten-, vind- eller solkraft. Och du, det tar bara två minuter. 

Våra elhandelspriser

Ny kund och vill teckna elavtal   

Befintlig kund som vill ändra eller förnya elavtal

Anmäl flytt med elavtal 

Högt tryck på vårt Kundcenter

Just nu är det många som kontaktar oss så svarstiderna i telefon och mejl är längre än vanligt. Vår chatbot kan svara på många frågor och på Mitt Mälarenergi ser du vilket avtal du har, fakturor, tecknar nytt elavtal m.m. 

Hög efterfrågan på solcellsinstallationer. Vi har även en hög efterfrågan på anslutningar och förändring av anläggningar, bland annat solceller. Vi gör vad vi kan för att påskynda handläggningen. Vi ber er att i första hand kontakta er installatör för att säkerställa att en föranmälan har inkommit till Mälarenergi. 

Hög efterfrågan på solcellsinstallationer

Solceller

Välkommen till Mälarenergi. Vi gör det enkelt att leva hållbart.

Vi på Mälarenergi bryr oss om och utvecklar det samhälle vi lever i. Varje dag året om. Det har vi gjort i 150 år och det kommer vi fortsätta att göra. Med hållbara produkter och tjänster bidrar vi till minskad klimatpåverkan och ett mer hållbart samhälle.

Vi ägs till 100 procent av Västerås stad. Det är vi som förser dig med allt det som du behöver; elavtal, elnät, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla och fiber. Men vi erbjuder också konsulttjänster, energioptimering och elbilsladdning. 

Hållbarhetsredovisning

Jobba hos oss 

Faunapassage vid Turbinbron

Nyheter från bloggen

Tillsammans kan vi minska utsläpp av skadliga ämnen

Vi behöver alla hjälpas åt för att minska utsläpp av skadliga och giftiga ämnen i vårt avloppsvatten. De ämnen du spolar ner i ditt avlopp hamnar i sjöar och vattendrag, och i det slam som återvinns som gödsel på åkermark. Kadmium är ett ämne som vi på Mälarenergi arbetar hårt för att minska. Om kadmium […] Läs hela nyheten