Gå till innehållet

Driftnytt

 • Läcksökning i fjärrvärmenätet

  Under vecka 21 genomför vi en läcksökning i vårt fjärrvärmenät. Läcksökningen görs genom att vi tillsätter färgämnen pyranin i fjärrvärmevattnet. Varmvattnet kan därmed färgas lätt grönt om det finns en läcka.

  Läs mer
 • Reparation av fjärrvärmeledning Södra Ringvägen

  Med start måndag 1 maj kl. 22:00 kommer vi att reparera en fjärrvärmeledning på Södra Ringvägen (korsning mot Karlsgatan), i anslutning mot bussarna vid Resecentrum. Vi kommer enbart arbeta nattetid p.g.a. säkerhetsskäl för arbetare och trafikanter.

  Läs mer
 • Ledningsarbete på Tomtebovägen

  För att säkra framtida vattenleveranser och minimera läckage kommer vi på Mälarenergi Vatten AB påbörja ett förebyggande arbete på ledningsnätet vecka 15. Arbetet innebär att vi byter serviser, ventiler och brandposter på Tomtebovägen.

  Läs mer
 • Ledningsarbete på Karlfeldtsgatan

  För att säkra framtida vattenleveranser och minimera läckage kommer vi på Mälarenergi Vatten AB påbörja ett förebyggande arbete på ledningsnätet vecka 15. Arbetet innebär att vi byter Mälarenergis serviser, ventiler och brandposter på Karlfeldtsgatan.

  Läs mer
 • Ledningsarbete på Hagvägen

  För att säkra framtida vattenleveranser och minimera läckage kommer vi på Mälarenergi Vatten AB påbörja ett förebyggande arbete på ledningsnätet vecka 11. Arbetet innebär att vi byter Mälarenergis serviser, ventiler och brandposter på Hagvägen

  Läs mer
 • Ledningsarbete på Västmannagatan

  För att säkra framtida vattenleveranser och minimera läckage kommer vi på Mälarenergi Vatten AB påbörja ett förebyggande arbete på ledningsnätet på Västmannagatan. Arbetet startar vecka 5 och pågår till slutet av april. Vi kommer påbörja arbetet på norra delen av Västmannagatan. Arbetet innebär att vi byter serviser, ventiler och brandposter.

  Läs mer
 • Information gällande ledningsarbete på Hjortvägen

  För att säkra framtida vattenleveranser och minimera läckage kommer vi på Mälarenergi Vatten AB påbörja ett förebyggande arbete på ledningsnätet vecka 2/3. Arbetet innebär att vi byter serviser, ventiler och brandposter på Hjortvägen mellan Alvestavägen och Hökåsvägen. Arbetet startar vecka 2/3 och pågår till april 2023.

  Läs mer