Gå till innehållet
Meny

Driftnytt

 • Ledningsarbete Kopparbergsvägen

  Mälarenergi kommer vecka 49-51 att göra ett större renoveringsarbete med ledningar som går längs Kopparbergsvägen, från Johanneshöjden till Stora gatan. För att inte behöva gräva upp hela sträckan använder vi oss av så kallad strumpinfodring. Trots det blir trafikstörningar vid Alléstigen samt från Karlsgatan till rondellen vid Ringvägen där det kommer finnas trafikljus.

  Läs mer
 • Vattenavbrott i Kvicksund

  Ett planerat arbete på vatten från Eskilstuna till Nyckelön kommer genomföras torsdag den 14/11 22:00 till fredag 15/11 kl. 04:30. Under den tiden kommer det vara avbrott på vatten.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Domboksgatan

  Under hösten med planerad start i november (v.46/47) kommer vi att påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Domboksgatan. Jobbet beräknas vara klart i december 2019. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser. Asfaltering kommer att ske under våren 2020.

  Läs mer
 • Driftstörning Munga

  Pågående driftstörning (16/9) på tryckavloppsnätet i Munga. Avhjälpande arbete pågår. Från kl 16 är systemet är i drift igen.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Svarvargatan

  Under hösten med planerad start i september (v.38/39) kommer Mälarenergi AB att påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Svarvargatan. Jobbet beräknas vara klart november/december. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Föreningsgatan

  Under hösten med planerad start i september (v.36/37) kommer Mälarenergi AB att Påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Föreningsgatan. Jobbet beräknas vara klart i november/december. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer