Gå till innehållet
Meny

Driftnytt

Under natten mellan 7-8 /9 upptäcktes en vattenläcka på Bjurhovda som ME har felsökt på. Läckan beror på ett internt fel inom bostadsföreningen, Benvägen 2- 24, jämna husnummer. Vattnet är nu avstängt inför reparationen som föreningen kommer att tillse. Boende får vända sig till sin förening för vidare information. Tillsvidare finns en brandpost nära Benvägen 2 där de boende kan hämta vatten .

 • Ledningsarbeten Svarvargatan

  Under hösten med planerad start i september (v.38/39) kommer Mälarenergi AB att påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Svarvargatan. Jobbet beräknas vara klart november/december. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Föreningsgatan

  Under hösten med planerad start i september (v.36/37) kommer Mälarenergi AB att Påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Föreningsgatan. Jobbet beräknas vara klart i november/december. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Västra kyrkogatan

  I samband med att Västerås Stad planerar en stor ombyggnation av Stora Torget och Västra Kyrkogatan kommer Mälarenergi att förnya befintliga vattenledningar. Arbetet börjar vecka 33 2019 och beräknas klart våren 2020.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Ragnaröksgatan

  Under v.33 kommer vi att påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Ragnaröksgatan. Jobbet beräknas vara klart i oktober/november. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Bronsåldersgatan

  Det förnyelsearbete som påbörjades i juni kommer att återupptas under vecka 32 och pågå till och med oktober. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer
 • Ventilbyte Tortunavägen

  Ett ventilbyte på en vattenledning kommer ske mellan kl. 20.00 den 3/7 och 06.00 den 4/7. Under den tiden kommer det vara avbrott på vatten. Se bifogad karta över vilka områden som blir berörda.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Dalslandsvägen-Värmlandsvägen

  Under sommaren med planerad start 10 juni kommer Mälarenergi AB att påbörja ett förnyelsearbete på spill- och dagvatten ledningsnäten på Dalslandsvägen-Värmlandsvägen. Jobbet beräknas vara klart i september med ett uppehåll för semester ca 3 veckor.

  Läs mer
 • Vattentankstation ur drift

  Vattentankstationen på Bessemergatan, Bäckby är för tillfället ur drift. Vi arbetar på att få den lagad men det är i dagsläget oklart när den kommer att fungera igen.

  Läs mer
 • Fjärrvärmearbete Saltängsvägen

  Vi kommer att utföra ett arbete på fjärrvärmenätet vid Saltängsvägen, måndag 3/6-6/6 2019. Det kan medföra störningar i värme- och varmvattenleveransen.

  Läs mer
 • Ledningsarbeten Geolog, - Relikt, - Hjortvägen

  Under våren med planerad start i mars (v.13) kommer Mälarenergi AB att påbörja ett förnyelsearbete på ledningsnäten på Geolog, - Relikt, - och Hjortvägen. Jobbet beräknas vara klart i juni. Arbetet utförs för att säkra framtida vattenleveranser.

  Läs mer