Gå till innehållet

Vill du gå i laddskola?

Om Coronasituationen tillåter kommer vi i höst att återuppta vår laddskola för BRF:er och samfälligheter som funderar på att installera laddplatser för elbilar. Vi vill hjälpa er med de frågor som kan uppstå inför en eventuell installation av laddplatser och också gå igenom vad som ingår i våra installationer. Vi kan erbjuda ett komplett koncept som inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst.

Ett viktigt område när det gäller laddning av elbilar är säkerhet, både för bilägare och fastighetsägare. Laddskolan kommer bland annat handla om varför det är viktigt att ladda elbilen via en laddstation och varför det kan vara farligt att ladda en elbil via motorvärmaruttaget.

Ni kommer också att få de kunskaper som krävs för att att göra en så optimal installation som möjligt för er förening/samfällighet. Under kvällen kommer vi även att prata om olika laddboxtyper och hur ni kan se till att kostnaderna för ladd fördelas på de laddande boende.

Många är också nyfikna på hur framtiden för elbilar ser ut i Sverige och vi kommer därför kort att beskriva det.

Laddskolan kommer hållas i Mälarenergis lokaler i Navet vid sex tillfällen, tre tillfällen för bostadsrättsföreningar och tre för samfälligheter. Samtliga tillfällen omfattar två timmar, mellan kl. 17.00-19.00. Vi återkommer om tid och plats.