Gå till innehållet

Välkommen på studiebesök till Mälarenergi

Människor som är på studiebesök

Bokningsförfrågan för studiebesök

Under rådande Coronasituation är vår högsta prioritet att hålla igång leveranserna av el, fjärrvärme, fiber och vatten. Så för att minska risken för spridning av Coronaviruset har vi begränsat vilka som får komma in på våra anläggningar och tar därför inte heller emot studiebesök. När vi bedömer att vi kan ta emot studiebesök igen kommer det att meddelas här på hemsidan. Bokningsfrågansformuläret kommer då också att vara tillgängligt, idag är det nedsläckt och syns ej. Varmt välkomna då med en bokningsförfrågan om studiebesök.

Åldersgräns

  •  Från årkurs 9. Kraftvärmeverket, Hallstahammar, Västerkvarn, Trångfors
  •  Från årkurs 4. Hässlö vattenreningsverk och Kungsängen avloppsreningsverk samt Turbinbron.

Språk eller besökare utan svenskt medborgarskap

  • Guidningarna genomförs på svenska och för att kunna tillgodogöra sig informationen under studiebesöket bör besökarna ha minst C-nivå i svenska språket.
  • Önskas engelsk guidning, skriv in det i bokningsförfrågan.
  • Besökare som inte har svensk medborgarskap måste uppge sitt namn och vilket företag/organisation, samt land man kommer ifrån. Personuppgifterna skickas till kvvrec@malarenergi.se i god tid innan besöket. Detta måste sedan godkännas innan vi kan svara på er bokningsförfrågan

Hur lång tid tar besöket?

  • Kraftvärmeverket – ca 2,5 tim
  • Övriga anläggningar – ca 1,5 tim

För att ert besök ska bli så bra som möjligt vill vi gärna att ni kort beskriver vilka ni är och om ni har några speciella frågor eller förväntningar. Det gör ni enklast i formuläret vid er förfrågan.

Vi tar emot grupper mellan 5 - 28 personer, vid färre antal välj specialbesök under anledning till besök.

Varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan.