Gå till innehållet
Meny

Elavtal till bästa pris - jämför och teckna direkt

På jakt efter ett billigt elavtal? Då har du kommit rätt. Just nu får du dessutom ett extra bra pris med vårt prova-på-erbjudande! 

Teckna ett schysst elavtal!

Teckna här och få ett elavtal med 100% vattenkraft och schyssta villkor. 

Vi är först i Sverige med certifieringen "Schysst elhandel",
din garanti för ett tydligt, transparent och tryggt elavtal.

Jag har en

...

Elpriset påverkas av flera saker, den mest uppenbara är väl tillgången och efterfrågan på el. Det senaste året har elpriset varit väldigt lågt och då har de flesta tjänat på att ligga kvar på ett rörligt elavtal. Men det har nu vänt, vi ser en uppgång och  därför kan det vara smart att välja ett fast pris, för då föräkrar du dig mot överraskningar och prissvängningar.

Så får du elavtal till bästa pris

Det finns många elhandlare och det bästa sättet att hitta bästa pris är så klart att jämföra. Men det gäller att jämföra rätt saker, för en del kommer med lockande erbjudanden som sedan visar sig bli betydligt dyrare. Därför att det klokt att välja en stabil, seriös elhandlare som Mälarenergi. Då vet du att du får det vi lovar. Vi är dessutom certifierade enligt Schysst elhandel av branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Hur tecknar jag ett billigt elavtal?

Gå in på vår prisjämförare, så kan du själv se vilket elavtal som passar dig och vad det skulle kosta. Just nu erbjuder vi ett förmånligt prova-på-pris som innebär att du som ny kund får de tre första månaderna utan fast månadsavgift och påslag. Ett enkelt sätt att spara pengar och samtidigt testa Mälarenergi. 

Jämför priser och teckna ett billigt elavtal 

Fördelarna med Mälarenergi

Du kan känna dig trygg med Mälarenergi. Vi är ett helt kommunägt företag som funnits i Västerås sedan 1861. Vi står för hållbar utveckling och ger tillbaka till samhället genom att bland annat sponsra ungdomsidrott och kultur. Mälarenergi driver 42 egna vattenkraftstationer, de flesta småskaliga, och en av Sveriges största solelsparker.

Rörligt eller fast elpris

Här kan du välja det elavtal som passar dig bäst - kanske ett fast avtal med omteckningsrätt? Eller ett rörligt avtal som ofta ger det lägsta priset om du accepterar prissvängningar. Alltid med 100 procent vattenkraft när du tecknar avtal.

Samma summa året runt

Dessutom erbjuder vi Utjämnad betalning. Det betyder att du betalar samma kostnad varje månad året om. Inga överraskningar eller oväntade utgifter. 

En schysst elhandlare

Mälarenergi är först ut att bli certifierade som "Schysst elhandel". Det innebär att du som kund kan vara trygg och veta att villkor och avtal är tydliga och schyssta. 

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB Publicerad: