Gå till innehållet
Meny

Elavtal till bästa pris - jämför och teckna direkt

På jakt efter ett billigt elavtal? Då har du kommit rätt. Just nu får du dessutom ett extra bra pris med vårt prova-på-erbjudande! 

Så får du elavtal till bästa pris

Elpriset kan påverkas av flera saker. Det som påverkar allra mest är tillgången och efterfrågan på el. Men även andra saker kan påverka så som t.ex. vilket elbolag du har valt. Om du jämför elpriset hos olika elbolag så är det viktigt att jämföra samma saker, vilket tyvärr inte är så lätt i vår bransch. Många bolag visar sina priser utan årsavgift eller månadsavgift och ibland tillkommer ett påslag på det pris som de visar. Vi tycker däremot att elpriset ska vara transparent och att du ska se exakt vad du betalar för och vad det kostar.

Hur tecknar jag ett billigt elavtal?

Hos oss kan du se våra priser och teckna ett elavtal enkelt och snabbt genom att fylla i ditt personnummer i rutan nedanför. Vi har flera olika typer av elavtal, rörligt, fast pris eller varför inte ta ett avtal som både har en del rörligt och en del fast pris?! Du kan även välja om du vill att din el ska komma från förnybar el så som t.ex. vattenkraft eller solel. Just nu erbjuder vi ett förmånligt prova-på-pris vilket innebär att du som ny kund får de 3 första månaderna utan fast månadsavgift och påslag. Enklare och bättre kan det inte bli!

Välj ett riktigt bra elavtal!

Fyll i ditt postnummer för att se våra priser och skaffa schysst el.

I alla våra elavtal ingår vattenkraft.

Jag har en

...

Ska jag välja ett rörligt eller fast elpris?

Det senaste året har elpriset varit väldigt lågt och då har de flesta tjänat på att ligga kvar på ett rörligt elavtal. Men det har nu vänt, vi ser en uppgång och  därför kan det vara smart att välja ett fast pris, för då försäkrar du dig mot överraskningar och prissvängningar.


Samma summa året runt

Dessutom erbjuder vi Utjämnad betalning. Det betyder att du betalar samma kostnad varje månad året om. Inga överraskningar eller oväntade utgifter.


Vi är ett schysst elbolag

Vi är otroligt stolta över att vara först ut med att bli certifierade med "Schysst elhandel" av Branschföreningen. Detta betyder mycket för oss och vi ser det som ett tecken på att även andra tycker vi är schyssta och ärliga mot våra kunder. Vi är ett helt kommunägt företag som funnits sedan 1861. Vi arbetar varje dag för en hållbar utveckling och vi försöker alltid ge tillbaka till samhället genom att bland annat sponsra ungdomsidrott och kultur. Vi driver idag 42 stycken egna vattenkraftstationer och en av Sveriges största solelsparker.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel) Publicerad: