Gå till innehållet
Utsikt över vattnet och stadshuset i Stockholm

Elavtal för dig i Stockholm med schysst förnybar energi

Vi på Mälarenergi erbjuder förnybar energi i schyssta avtal till våra kunder. Energin kommer bland annat från våra vattenkraftverk runt om i regionen och vi är certifierade med Schysst elhandel vilket garanterar dig ett schysst avtal med schyssta villkor. 

Teckna ett schysst elavtal

Olika typer av elavtal för dig som bor i Stockholm

Vi på Mälarenergi erbjuder flera olika typer av elavtal för dig som bor i Stockholm. Vi har avtal med rörliga priser utan bindningstid och avtal med fasta priser med olika bindningstider, alla med förnybar energi och schyssta villkor såklart! Du får även välja helt själv vilken energikälla du vill ha din el från sol, vind eller vatten, lokalt producerat i Mälardalen.

Elnätsområde i Stockholm

Du som bor i Stockholm tillhör elnätsområde 3. Det innebär att du kan ha olika elnätsleverantörer beroende på vart i Stockholm du bor. Bland annat äger Ellevio AB, Nacka Energi AB, Vattenfall Eldistribution AB, E.ON Elnät Stockholm och Sollentuna Energi & Miljö AB elnät i Stockholm. Vilken elnätsleverantör du har är inget du kan bestämma själv, däremot kan du helt fritt välja vilket elhandelsföretag du vill teckna elavtal hos.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)