Gå till innehållet
Bild över en gyllene åker i solnedgång

Lokal el till dig i Enköping

Lokal el till dig i Enköping

Du som bor i Enköping har möjlighet att få lokal el med schyssta villkor. När du tecknar elhandelsavtal hos oss får du välja mellan förnybar och fossilfri el, vi är även certifierade schyssta elhandlare. Dubbelt bra!

Teckna ett schysst elavtal

Fast eller rörligt elavtal för dig i Enköping

Vi på Mälarenergi erbjuder både fasta och rörliga elavtal till dig som bor i Enköping. Våra rörliga elavtal är helt utan bindningstid medan våra fasta avtal har bindningstider från sex månader upp till tre år. 

Elnätsområde i Enköping

Du som bor i Enköping tillhör elområde 3 och kan ha E.ON eller i vissa fall Mälarenergi som elnätsägare. Ven som är elnätsägare är inget du kan bestämma själv. Däremot kan du själv välja vilket företag du vill teckna ett elhandelsavtal med.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)