Gå till innehållet
Bild över en sjö i Örebro omringad av skog

El för dig i Örebro

Bor du i Örebro och är ute efter ett elbolag som har elavtal med förnybar energi? Då har vi elen för dig! Mälarenergi äger vattenkraftstationer runt om i Mellansverige som förser många med el, lokal förnybar energi när den är som bäst.

Teckna ett schysst elavtal!

Elbolag med schysst elavtal för dig i Örebro

Att välja elleverantör och elavtal behöver inte vara så svårt. Du väljer om du vill ha rörligt pris eller fast pris som du binder under en viss tid.
I våra elavtal kan du också välja att ha el från vattenkraft, solkraft eller vindkraft. Alla har olika preferenser vilken förnybar källa man föredrar – därför tycker vi man ska få välja själv.

En elleverantör med el i Örebro

Du som bor i Örebro tillhör elområde 3 och tillhör är elnätet som ägs av E.ON Energidistribution AB. Elnätsföretaget kan du inte välja själv, men däremot har du fritt val när det kommer till elhandelsföretag.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)