Gå till innehållet
Blå spårvagn i Göteborg

Elavtal för dig i Göteborg

Bor du i Göteborg och vill ha ett schysst elavtal? Du har vi elavtalet för dig. Vi erbjuder olika typer av elavtal alla med förnybar energi och är certifierade enligt Schysst elhandel.

Teckna ett schysst elavtal

Fast eller rörligt elavtal för dig i Göteborg

Vi på Mälarenergi erbjuder idag både fasta och rörliga elavtal för dig som bor i Göteborg. Vårt rörliga elavtal har ingen bindningstid medan de fasta elavtalet kan tecknas med bindningstider från sex månader upp till tre år. Alla våra elavtal har schyssta villkor och du som kund får själv välja om du vill ha din el från sol-, vind-, eller vattenkraft.

Elnätsområde i Göteborg

Du som bor i Göteborg tillhör elnätsområde 3 och din elnätsägare är Göteborg Energi Elnät AB. Vilken som är din elnätsägare är inget du själv kan välja, däremot kan du själv välja fritt vilket företag du vill teckna elhandelsavtal med.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)