Gå till innehållet
Bro över å i grönskande område i Linköping

Elavtal för dig i Linköping

Bor du i Linköping och letar efter ett nytt elavtal? Du har du kommit rätt! Vi på Mälarenergi erbjuder schyssta elavtal med el från 100 % förnybara källor. 

Teckna ett schysst elavtal

Fast eller rörligt elavtal för dig i Linköping

Vi på Mälarenergi erbjuder både fasta och rörliga elavtal för dig som bor i Linköping. Våra rörliga elavtal är helt utan bindningstid medan de fasta elavtalen har bindningstider från sex månader upp till tre år. All el i våra elavtal kommer från förnybara källor och du får själv välja om du vill ha din el från sol-, vind- eller vattenkraft.

Elnätsområde i Linköping

Du som bor i Linköping tillhör elområde 3 och tillhör är elnätet som ägs av Tekniska Verken i Linköping Nät AB. Vilken som är din elnätsägare är inget du själv kan välja. Däremot kan du fritt välja vilket företag du vill teckna ett elhandelsavtal med.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)