Gå till innehållet
Bild över Uppsala Domkyrka omgiven av höstlöv

Schysst el till dig som bor i Uppsala

Bor du i Uppsala och letar efter ett schysst elavtal? Då har du kommit rätt! Vi på Mälarenergi erbjuder schyssta elavtal med el från förnybara källor.

Teckna ett schysst elavtal

Fast eller rörligt avtal för dig i Uppsala

Vi på Mälarenergi erbjuder både fasta och rörliga elavtal för dig i Uppsala. Våra rörliga avtal är helt utan bindningstid. Är du istället intresserad av att teckna ett fast elavtal kan du välja att teckna avtalet med en bindningstid mellan sex månader upp till tre år. All el i våra elavtal kommer från förnybara källor och du får själv välja om elen ska komma från sol-, vind- eller vattenkraft.

Elnätsområde i Uppsala

Du som bor i Uppsala tillhör elområde 3 och tillhör är elnätet som ägs av Vattenfall Eldistribution AB. Vilken som är din elnätsägare är inget du kan välja själv. Däremot kan du fritt välja vilket företag du vill teckna ditt elhandelsavtal med.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)