Gå till innehållet
Bild över Öresundsbron i solnedgång

El för dig som är bosatt i Malmö

Bor du i Malmö och är ute efter ett elbolag som har elavtal med förnybar energi? Då har vi elen för dig! Vi äger vattenkraftstationer runt om i Sverige som förser många med el, lokal förnybar energi när den är som bäst.
 

Ett elbolag i Malmö med schyssta elavtal

Att välja elleverantör och elavtal behöver inte vara så svårt. Du väljer om du vill ha rörligt pris eller vill fast pris som du binder under en viss tid.
I våra elavtal kan du också välja att ha el från vattenkraft, solkraft eller vindkraft. Alla har olika preferenser vilken förnybar källa man föredrar – därför tycker vi man ska få välja själv.
 

En elleverantör med el i Malmö

Du som bor i Malmö tillhör elområde 4 och har därmed E.ON Eldistribution AB som distributör av elnät. Elnätsdistributör kan du inte välja själv, men däremot har du fritt val när det kommer till elhandelsföretag.

Schysst elhandel

Mälarenergi är certifierade med märkningen Schysst elhandel. Certifieringen innebär att vi säljer el på ett schysst sätt med bra villkor.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Tjej som sitter i en soffa och pratar i telefon.

Hur byter jag elavtal?

Hur gör man egentligen för att byta sitt elavtal till ett annat? I detta avsnitt gör vi dig till en riktig guru för byte av elavtal.

Lär dig allt om att byta elavtal
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

Kontakta oss

Publicerad av: Mälarenergi AB (elhandel)