Gå till innehållet

Vill du praktisera hos oss?

Vi tycker det är väldigt viktigt att det finns ett bra utbyte mellan dig som student och oss som är mitt i arbetslivet. Genom att praktisera hos oss får du chansen att skaffa dig erfarenhet och kunskap, samtidigt som du lär känna Mälarenergi lite bättre. Vi tar emot förfrågningar gällande olika former av praktik men försöker i första hand prioritera dig med obligatorisk praktik i utbildningen.

Hur du söker

Använd formuläret här nedanför för att söka praktikplats. Se till att ditt underlag är så utförligt som möjligt i din ansökan, på så sätt kan vi hitta rätt plats för dig. När vi får din ansökan skickar vi nämligen ut en förfrågan i verksamheten baserat på dina önskemål och förutsättningar. Tänk på att vara ute i god tid – minst fyra, men helst sex, veckor innan praktiken ska börja. Du får besked inom tre veckor om vi kan erbjuda en plats.

Hur vi väljer

Vi får in mängder av praktikförfrågningar, och även om vi skulle vilja, kan vi tyvärr inte ta emot er alla. Vi har heller ingen möjlighet att ta in praktikanter under 16 år. För att vi ska kunna matcha dig med rätt plats, behöver vi det här från dig:

  • Cv och personligt brev
  • Tidsperiod för den önskade praktiken
  • Vad du vill att praktiken ska innehålla (om det finns krav i samband med din utbildning

Förfrågan om praktikplats