Gå till innehållet
Meny

Nyanställd på Mälarenergi

Välkommen till Mälarenergi

Vi på Mälarenergi jobbar hela tiden för att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Hos oss är våra värderingar en viktig del av vår vardag.

Vi vill framåt, Vi är modiga, Vi bryr oss.

Det är våra värderingar som lägger grunden för hela vår arbetskultur. Med deras hjälp får vi vägledning i hur vi ska agera mot varandra och omvärlden. Som när vi behöver fatta beslut, till exempel. Föreställ dig värderingarna som ett verktyg som kan hjälpa dig i vardagen – som en naturlig del i processen att bli en medlem i Mälarenergifamiljen.

Vi vill önska dig varmt välkommen och hoppas att du ska trivas hos oss!

Om Mälarenergi

Vår blogg

Mot framtidens samhälle

Mälarenergi på youtube

Bra att veta

Skattsedel

Beställ din skattsedel via internet på http://www.skatteverket.se/ Lämna den till Lönekontoret så snart som möjligt för att du ska slippa få förhöjd skatt dragen på din lön.

Bank

För att få din lön insatt på ditt bankkonto behöver du anmäla ditt kontonummer till Nordea. Detta gäller oavsett vilken bank du har och även om du redan är kund i Nordea. Du anmäler ditt kontonummer på Nordeas hemsida (https://salaryservice.nordea.se/kvw/static/welcome) och legitimerar dig med BankID. För att kunna anmäla ditt kontonummer behöver du fylla i ditt arbetsgivarnummer, din mailadress samt ditt kontonummer.

Arbetsgivarnummer:

  • Mälarenergi 647491
  • Elnät AB 647511
  • Fibra 647512

I oktober byter vi bank

Det går att göra när som helst från och med nu på  www.swedbank.se/kontoregister. Du legitimerar dig med hjälp av ditt BankID. Saknar du BankID kontaktar du Lönekontoret. Det kommer inte att påverka din nuvarande löneutbetalning utan aktiveras först vid löneutbetalningen i oktober.

Har du en kontoanslutning i Swedbanks kontoregister sedan tidigare? Då behöver du inte göra någonting. 

Lönen blir utbetald på ordinarie löneutbetalningsdag oavsett vilken bank du har.
Kontot kontrolleras och kontoanslutningen blir aktiv inom två dagar från det att du registrerar din kontoanslutning.

Om du har ett utländskt konto måste du registrera dig på ett Swedbanks- eller Sparbanks kontor.

Tidigare anställning inom Västerås Stad?

Har du varit anställd inom Västerås stad tidigare så skall du maila din anställningstid där till lönekontoret. Då får du tillgodoräkna dig den tiden när vi räknar fram datum för vår minnesgåva som man får när man varit anställd i 25 år.