Gå till innehållet
Meny

Nyanställd på Mälarenergi

Välkommen till Mälarenergi

Välkommen till Mälarenergi

Vi på Mälarenergi jobbar hela tiden för att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Hos oss är våra värderingar en viktig del av vår vardag.

Vi vill framåt, Vi är modiga, Vi bryr oss.

Det är våra värderingar som lägger grunden för hela vår arbetskultur. Med deras hjälp får vi vägledning i hur vi ska agera mot varandra och omvärlden. Som när vi behöver fatta beslut, till exempel. Föreställ dig värderingarna som ett verktyg som kan hjälpa dig i vardagen – som en naturlig del i processen att bli en medlem i Mälarenergifamiljen.

Vi vill önska dig varmt välkommen och hoppas att du ska trivas hos oss!

Om Mälarenergi

Vår blogg

Mot framtidens samhälle

Mälarenergi på youtube

Bra att veta

Skattsedel

Beställ din skattsedel via internet på http://www.skatteverket.se/ Lämna den till Lönekontoret så snart som möjligt för att du ska slippa få förhöjd skatt dragen på din lön.

Bank

Vi betalar ut alla löner via Nordea. För att få ut din lön på rätt sätt fyll i den av nedanstående blanketter som gäller dig:

För anställda på Mälarenergi Elnät AB

För anställda på Fibra AB

För anställda på Mälarenergi AB

Om inte ändringen är gjord vid din första löneutbetalning kommer lönen på utbetalningsavi.