Gå till innehållet

Lön och tidigare anställd inom Västerås stad

Bank

För att få din lön insatt på ditt bankkonto behöver du anmäla ditt kontonummer till Swedbank. Har du en kontoanslutning till Swedbanks kontoregister sedan tidigare? Då behöver du inte gör någonting.

För att anmäla ditt kontonummer behöver du gå in på Swedbanks hemsida (www.swedbank.se/kontoregister) och legitimera dig med BankID. Saknar du BankID får du gå in på ett Swedbank kontor och ansluta ditt konto som lönen ska betalas ut till, ta med legitimation.

Om du har ett utländskt konto måste du registrera dig på ett Swedbanks- eller Sparbanks kontor.

Lönebesked i Kivra

Som anställd hos oss får du ditt lönebesked i Kivra. Kivra är en digital brevlåda du når via nätet och som gör det enkelt för dig att ta emot och läsa ditt lönebesked var du än befinner dig. För att registrera dig till Kivra behöver du besöka deras hemsida och fylla i dina uppgifter.  

Tidigare anställning inom Västerås Stad?

Har du tidigare varit anställ inom Västerås stad behöver du mejla in ett tjänstgöringsintyg som bekräftar din anställningstid till vårat lönekontor. Då får du tillgodoräkna dig den tiden när vi räknar fram datum för vår minnesgåva som man får när man varit anställd i 25 år.

Anställningstiden ska ha varit sammanhängande inom Västerås stad.