Gå till innehållet
Meny

Elavtal för dig som bor i villa

När du tecknar ett elavtal med oss får du 100 procent vattenkraft. Men visste du att vi också erbjuder kompletta solcellspaket till taket och elbilsladdare till garaget? Teckna elavtal för din villa hos oss.

Teckna elavtal för din villa
Familj som har picnic

Visst är det en känsla av frihet att bo i en villa. Men det är också mycket att tänka på. Elavtalet till exempel. Och inte minst hur huset värms upp påverkar elkostnaden. Då kan det kännas bra med ett elavtal där du långsiktigt vet vad det kommer att kosta. Just nu är det många som väljer ett fast elavtal, då har du mer koll på månadskostnaden och en extra trygghet genom omteckningsrätten.

Betala samma kostnad året om - utan överraskningar

Om du bor i en eluppvärmd villa kan det vara smart att välja till Utjämnad betalning. Med utjämnad betalning får du samma kostnad året runt, utan att du behöver oroa dig för om den kalla vintern ska ge högre räkningar. Tryggt och smidigt.

Läs mer om Utjämnad betalning 


Tryggt med en certifierad elhandlare

Som kund hos Mälarenergi kan du känna dig trygg. Vi är först ut att få  branschföreningen Energiföretagen Sveriges certifiering ”Schysst elhandel”.

 

Välj ett schysst elavtal!

Fyll i ditt postnummer för att se våra priser och skaffa schysst el.

Jag har en

...

Vi erbjuder också villaägare

Montering av solceller på villa

Kompletta solcellspaket

Med ett komplett solcellspaket med montage och installation är du snabbt igång med att producera din egen solel. Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång.

Räkna ut vad det skulle kosta för dig
Laddbox

Laddare till elbilen

Med en hemmaladdare kan du ladda bilen både säkrare och snabbare än via ett vanligt eluttag. Våra laddare från svenska ChargeAmps kopplas upp via WiFi och kommunicerar aktivt med bilen via Mode3.

Köp hemmaladdare
Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB Publicerad: