Gå till innehållet
Meny
Solig dag med utsikt över hustak med solceller

Gör din egen solenergi med solceller

Solceller och solpaneler på taket gör att du lätt kan producera din egen förnybara energi - solkraft. För dig som bor i villa är det alltså lätt att driva ditt hem med egen el. Den el du inte använder själv kan du mata in på elnätet och skaffar du ett produktionsavtal köper vi din överskottsel - bra va?!

Vi köper din solkraft, sälj din överskottsel till oss!

Vill du sälja din solkraft? Om du har solceller som producerar solenergi och har ett överskott på el kan du sälja din din el till oss och få betalt. Kan det bli bättre?!

Läs mer om att sälja din solkraft till oss
Exempelbild från solens instrålning på hustak om man installerar solpaneler

Passar läget på ditt hus för solpaneler?

Det finns många saker som avgör hur bra ditt hustak passar för solelsproduktion, bland annat takets lutning, yta, läge och eventuella skuggor från träd. Gå in på Solkartan - det ger dig en uppfattning om hur väl lämpat just ditt hustak är för solelsproduktion.

Solkartan för Västerås
Riktpriserna är inklusive montage, installation och moms och gäller tillsvidare med reservation för framtida prisändringar. Du får alltid en offert innan beställning. Priset avser paket inklusive standardinstallation med ovanpåliggande paneler på vanligt sadeltak på 1–1,5 plans villa med tegel- eller betongpannor. Vid leverans och installation utanför Mälarenergis elnätsområde (Västerås, Hallstahammar, Köping, Arboga och Kungsör) tillkommer frakt- och reskostnad. Erbjudandet gäller privatpersoner.Självklart kan vi skräddarsy paketen efter dina behov eller önskemål.

Artiklar om solenergi

Köp och sälj närproducerad solel på Energitorget

Allt fler företag vill köpa förnybar solel och visa att de tar ansvar för miljö och hållbarhet, men alla har inte möjlighet att ha en egen solcellsanläggning. Till er har vi skapat Energitorget! Förnybar och närproducerad solel på Energitorget Energitorget är en plats där företag i hela Sverige kan köpa och sälja solel. Företag, bostadsrätter […] Läs hela nyheten