Gå till innehållet
Meny

Sälj din solel till oss!

Gör du inte av med all solel som du producerar själv? Toppen, den köper vi! Vi tycker det är bra att fler vill producera solenergi. Därför stöttar vi gärna din produktion och köper den el du inte använder själv.

Vacker solnedgång

Producera egen solkraft från solceller

Solenergi är en bra förnybarkälla. Bor du i hus och har ett tak som får sol på sig kan du också producera din egen solkraft. Det du behöver göra är att montera solceller på taket. Självklart är det mycket att tänka på. Vilken typ av solceller ska du ha? Vilka bidrag och avdrag kan du få? Inte glömma att anmäla sin anläggning till sitt elnät så de tar emot överskottselen. Sist men inte minst att teckna ett produktionsavtal för att sälja sin överskottsel.

Artiklar om solel

Spana in Energitorget – här kan företag köpa och sälja solel

Att ta sitt ansvar för miljön kan man göra på många olika sätt. Något som blir mer och mer populärt är att installera en solcellsanläggning för att kunna producera sin egen förnybara el. Alla har dock inte möjlighet att ha egna solceller. Därför har vi skapat Energitorget – en portal där företag köpa solel från […] Läs hela nyheten