Gå till innehållet
Meny

Har du precis flyttat?

Som nyinflyttad där vi är anvisat elhandelsföretag får du automatiskt ett anvisat avtal med anvisat månadspris hos oss om du inte aktivt väljer att teckna ett elhandelsavtal.

Teckna ett av våra avtal

Ett anvisat avtal bör alltid ses som något tillfälligt, därför rekommenderar vi dig som har detta att teckna något av våra elhandelsavtal istället. Du kan välja mellan Fast avtal, Rörligt avtal, Mix 50/50 avtal eller ett Elpoolavtal. Om du som har ett anvisat avtal med anvisat månadspris inte gjort ett aktivt val kommer du efter tre månader flyttas över till Tillfälligt månadspris.

Aktuella priser och avtalsvillkor för våra avtal hittar du här på malarenergi.se

Anvisat månadspris (vid inflytt)

Anvisat månadspris är ett tillfälligt avtal där priset ändras varje månad. Om du inte gör ett aktivt val flyttas du efter tre månader över på vår produkt Tillfälligt månadspris.

Aktuellt Anvisat månadspris hittar du på Mitt Mälarenergi via malarenergi.se

Tillfälligt månadspris (utgående avtal)

När ditt elavtal löper ut och du inte väljer att teckna ett nytt, får du automatiskt vårt tillfälliga månadspris.

Aktuellt Tillfälligt månadspris hittar du på Mitt Mälarenergi via malarenergi.se
Under tiden som du funderar på att teckna nytt elavtal, har du alltså Tillfälligt månadspris. När du sedan bestämt dig för vilket avtal du vill teckna kan du göra det när som helst under aktuell månad.

Både Anvisat månadspris och Tillfälligt månadspris bör ses som kortsiktiga lösningar och vi rekommenderar att byta till någon av våra andra avtalsformer. Teckna nytt elavtal eller kontakta oss på 021-39 50 50 så hjälper vid dig.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)