Gå till innehållet

Gamla Mina Sidor upphör

Som namnet antyder är Gamla Mina Sidor i slutet av sin karriär och den kommer att upphöra tisdag 2 april 2024. Vi förstår att det är tråkigt för dig som använt Gamla Mina Sidor länge men vi hoppas att vår kundsida Mitt Mälarenergi kan hjälpa dig med dina uppgifter framåt.


Till Mitt Mälarenergi

   Till Gamla Mina sidor
 

Varför upphör Gamla Mina Sidor?

Vi vill hela tiden förbättra de digitala tjänster som du som kund tar del av och tyvärr är inte Gamla Mina Sidor möjlig att underhålla på ett bra sätt längre. För att guida dig som kund på bästa sätt och omhänderta de behov som du har kommer vi fokusera på den kundsida vi idag underhåller och kontinuerligt utvecklar vilket är Mitt Mälarenergi.

 

När upphör Gamla Mina Sidor?

Gamla Mina Sidor kommer att upphöra tisdag 2 april 2024. Du kan använda Gamla Mina Sidor fram tills att sidan upphör men vi hoppas att du istället börjar använda Mitt Mälarenergi och skickar in dina synpunkter så vi tillsammans kan fortsätta utveckla den sidan.

 

Skicka in synpunkter?

Om du i övergången från Gamla Mina Sidor till Mitt Mälarenergi stöter på problem eller har synpunkter, skapa ett ärende på Mitt Mälarenergi eller hör av dig till din kontaktperson hos oss. Önskar du mer support efter övergången så ordnar vi det också!

Du kan också genomföra vår kombinerade guide och enkät för att lära dig mer om Mitt Mälarenergi och samtidigt ge oss dina synpunkter.

Önskar du mer support efter övergången så ordnar vi det också!

 

Vad erbjuds på Mitt Mälarenergi?

Vi har tagit med oss funktioner från Gamla Mina Sidor till Mitt Mälarenergi och anpassat samt förenklat dem. Du kan därför inte göra saker på samma vis som på Gamla Mina Sidor men vi hoppas att du kan tillgodose samma behov. På Mitt Mälarenergi skapar vi kontinuerligt nya funktioner utifrån användarstudier och inkomna kundönskemål. Exempel på vad Mitt Mälarenergi erbjuder just nu:

Inlogg
På Mitt Mälarenergi kan du som användare logga in med BankID. Som företagskund kan du även logga in med lösenord utan att vara tillagd som en användare.

Förbrukning
Du kan ta del av din förbrukning månad för månad, dag för dag eller timme för timme för de senaste 5 åren. Förbrukningen visas i stapeldiagram tillsammans med kostnad och (snitt-) pris och du kan jämföra vald period med tidigare år. Genom att växla till tabell (färgkarta) kan du jämföra en större mängd data över tid. Vill du göra egna beräkningar kan du ladda ner datat till Excel.

Spotpris
Har du ett elavtal som påverkas av spotpriset kan du ta del av priset just nu samt när det är som högst och lägst under pågående dygn. Du kan även via diagram se snittpris och alla toppar och dalar senaste 7 dagar.

Fakturor och kostnader
På sidan Fakturor kan du se status på din senaste faktura, söka bland alla dina fakturor samt se fakturainställningar. Sidan har även ett diagram som visar dina kostnader de senaste 12 månaderna.

Rapporter
Det går att ladda ner rapporter på Mitt Mälarenergi men funktionen är under uppbyggnad. Vi ska förenkla och anpassa den för att tillgodose dina behov bättre.

 

Nästa steg

Du kan använda Gamla Mina Sidor fram tills att portalen stängs. Vill du istället börja utforska Mitt Mälarenergi är du välkommen att göra det redan nu!

Till Mitt Mälarenergi

   Till Gamla Mina Sidor