Gå till innehållet
Meny

Teckna elavtalFyll i ditt postnummer för att se våra elavtal och elpriser

Jag har en

...

Teckna nytt elavtal hos oss redan idag

Vi hjälper dig gärna med dina frågor kring el och elavtal. Och vi är dessutom alltid lätta att få tag i. Välj själv om du vill kontakta oss på Facebook, chatt, mejl eller ringa till oss. Oavsett kontaktsätt finns vi alltid här för dig.

Elavtal med sol, vind eller vatten

Hos oss får du förnybar energi eller grön el som det också kallas. Alla tecknade elavtal på vår sajt har 100 % förnybar energi och du väljer själv om du vill stötta elproduktionen av sol, vatten eller vind. Att hela tiden jobba för en bättre miljö är något som är självklart för oss.

Skaffa ett nytt elavtal som är Schysst

Vi är otroligt stolta över att ha fått certifieringen Schysst elhandel. Vi ser det som ett bevis för att vi alltid ser till kundens bästa och inte har några dolda avgifter. Ett elavtal ska vara schysst och transparent om det så är att du ska teckna ett nytt elavtal eller om du ska förnya ditt elavtal.

Vi vill skapa en bättre framtid

Vi jobbar för att göra din och hundratusentals andra människors vardag enklare. Ett arbete som bidrar till att göra samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster är grunden i flera viktiga samhällsfunktioner så som el-, värme-, vatten- och bredbandslösningar.

Miljö har alltid varit en hjärtefråga för oss. Och för att klara de miljöutmaningar världen står inför arbetar vi alltid för att minska både vår lokala och globala miljöpåverkan. Vi jobbar därför varje dag för ett mer ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart samhälle. Dessutom med både lägre kostnader för både dig och för oss.

Välkommern till oss på Mälarenergi - ett infraservicebolag med extra stort hjärta.