Gå till innehållet
Meny

Teckna ett nytt elavtal idag

I våra elavtal är det självklart 100 % förnybar energi. Som ny kund bjuder vi dessutom på den fasta månadskostnaden och 1 öre/ kWh under de första tre månaderna på rörliga elavtal.


Fyll i ditt postnummer för att se våra avtal och priser

Jag har en

...

Porträtt på Åsa Persson

Vilket elavtal passar mig?

Rörligt pris, fast pris eller kanske en mix av dessa? Vilket elavtal som är bäst beror på vad just du föredrar. Kanske föredrar du trygghet och vill veta vad du har för elpris eller kanske vågar du ha rörligt elpris för att själv kunna använda el när priset är som lägst. Eller varför inte en mix av dessa? Läs mer om våra olika elavtal och vad som passar dig!

Läs mer om våra olika elavtal

Elavtal som är bra för framtiden

Vi jobbar ständigt för hållbar utveckling, både av samhället och vår miljö. Och vi arbetar varje dag för en minimerad miljöpåverkan. Därför satsar vi såklart på förnybara energikällor så som vattenkraft, solkraft och vindkraft.

Läs mer om vårt miljöarbete

Nu är vi dubbelt så schyssta!

Vi är otroligt stolta över att andra året i rad blivit certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel

Ett av marknadens bästa kundcenter

Vi är enormt stolta över att Bright ha utsett oss till att ha den bästa  kundservicen i vår bransch under 2017. Och vet du, förutom att vi gärna hjälper dig med dina ärenden så ger vi dig gärna råd kring din energiförbrukning. Givetvis är energirådgivningen gratis. 


Så hör av dig till oss om du har frågor, vill ha råd eller bara vill prata lite. 

Kontakta oss

Betala samma pris, varje månad

Vill du betala samma summa varje månad? Utjämnad betalning passar dig som vill fördela dina kostnader jämnt över hela året. Du betalar varken mer eller mindre än du gör annars, men du slipper de extra höga räkningarna på vintern. Det kallar vi enkelt och tryggt.

Lär dig mer om Utjämnad betalning

Bor du i Nacka? Vi har elavtalet för dig

Tillsammans med Nacka Energi är vi på Mälarenergi din lokala elleverantör. Teckna ett elavtal med oss så får du kostnaden för elnätet och den el du använder på en och samma faktura - smidigt och enkelt.

Läs mer om elavtal för dig i Nacka

Vad är ett riktigt bra elavtal?

För oss är det enkelt, ett bra elavtal är ett tryggt elavtal. Vi jobbar därför varje dag för att göra det krångliga med el och elavtal enkelt. Se gärna vår film om vad som krävs för ett riktigt, riktigt bra elavtal.

Tilläggstjänster

Övrig information

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)