Gå till innehållet
Meny

Välj ett riktigt bra elavtal!

Fyll i ditt postnummer för att se våra priser och skaffa schysst el.

I alla våra elavtal ingår vattenkraft.

Jag har en

...

El som är bra även för framtiden

Vi jobbar ständigt för hållbar utveckling, både av samhället och vår miljö. Och vi arbetar varje dag för en minimerad miljöpåverkan. Därför satsar vi såklart på förnybara energikällor. 

Läs mer om vårt arbete för en bättre miljö

Läs mer om vårt miljöarbete

Yeay, vi är dubbelt så schyssta!

Vi är otroligt stolta över att andra året i rad blivit certifierade med ”Schysst elhandel”,  vilket är en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandel.

Certifiering har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel

Ett av marknadens bästa kundcenter

Vi är enormt stolta över att Bright ha utsett oss till att ha den bästa  kundservicen i vår bransch under 2017. Och vet du, förutom att vi gärna hjälper dig med dina ärenden så ger vi dig gärna råd kring din energiförbrukning. Givetvis är energirådgivningen gratis. 


Så hör av dig till oss om du har frågor, vill ha råd eller bara vill prata lite. 

Kontakta oss

Betala samma pris, varje månad

Vill du betala samma summa varje månad? Utjämnad betalning passar dig som vill fördela dina kostnader jämnt över hela året. Du betalar varken mer eller mindre än du gör annars, men du slipper de extra höga räkningarna på vintern. Det kallar vi enkelt och tryggt.

Lär dig mer om Utjämnad betalning
Porträtt på Åsa Persson

Vilket elavtal passar mig?

Rörligt, fast pris eller kanske en mix av dessa. Vilket elavtal som är bäst beror på vad just du föredrar. Kanske föredrar du trygghet och vill veta vad du har för elpris eller kanske vågar du att ha rörligt elpris för att själv kunna använda el när priset är som lägst. Eller varför inte en mix av dessa? Läs mer om våra olika elavtal och deras fördelar och nackdelar.

Läs mer om våra olika elavtal

Bor du i Nacka?

Tillsammans med Nacka Energi är vi din lokala elleverantör. Teckna ett elavtal med Mälarenergi så får du allt på en och samma faktura - smidigt och enkelt.

Teckna elavtal i Nacka

Vad är ett riktigt bra elavtal?

För oss är det enkelt, ett bra elavtal är ett tryggt elavtal. Vi jobbar därför varje dag för att göra det krångliga med el och elavtal enkelt. Se gärna vår film om vad som krävs för ett riktigt, riktigt bra elavtal.

Lär dig allt om el

Många tar idag el som en självklarhet. Ladda telefonen, kolla på tv, och att gatubelysningen lyser när vi är ute. Men hur fungerar egentligen el och elmarknaden? Häng med oss, vi ska lära dig allt vi kan.

Läs mer om hur el fungerar
Person med headseat

Kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper dig gärna.

021-39 50 50

Chatta med oss

Tilläggstjänster

Det finstilta

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel) Publicerad: